Odstranění zvuku ze záznamu z autokamery v MS Windows 10 - NejlepšíAutokamery.cz

Vše, co k tomu potřebujeme, je záznam z kamery do auta nakopírovaný do počítače a operační systém Windows 10, nemusíme stahovat žádný další software. Stačí nám aplikace Fotky (Photos), která by měla být součástí nainstalovaného systému. Otevřeme ji přes Start menu, kde ji najdeme buď v seznamu programů, nebo zadáme „fotky“ a systém nám ji najde.

Nahoře vlevo se přes Složky dostaneme do umístění, kde se náš soubor nachází.

Odstranění zvuku - obrázek 1

Nahoře vpravo klikneme na položku Vytvořit a zvolíme možnost Vlastní video s hudbou.

Odstranění zvuku - obrázek 2

Pokud zde máme více záběrů, tak si najdeme video natočené kamerou do auta, které chceme upravit a označíme ho kliknutím. Můžeme tedy zvolit i více záznamů, ale pamatujme, že se pak spojí do jednoho. Jakmile máme vybráno, klikneme na možnost Vytvořit vpravo nahoře a necháme program video načíst. Jakmile to bude hotové, objeví se nám výzva k pojmenování videa a po vyplnění vidíme v dolní části záznam (nebo záznamy) z kamery do auta, které jsme si vybrali. Na každém je vpravo dole ikonka zvuku. Zvuk zakážeme buď dvojitým klikem na ikonku nebo po rozkliknuti stáhnutím na 0.

Odstranění zvuku - obrázek 3

Ještě musíme zabránit aplikaci, aby přidala automaticky vlastní hudbu. Nahoře v programu vidíme položku Audio, tak ji rozklikneme a vybereme možnost Hudba. Pokud chceme tichý záznam, vybereme položku Žádná. Pokud ne, můžeme přidat vlastní hudbu.

Odstranění zvuku - obrázek 4

Teď už máme hotovo, takže klikneme vpravo nahoře na Exportovat nebo sdílet.

Odstranění zvuku - obrázek 5

Nyní se nás aplikace zeptá na požadovanou kvalitu výstupního videa. Podle našich potřeb si vybereme. L znamená plná kvalita a tedy i největší výsledný soubor, S je zredukovaná kvalita vhodná pro sdílení, kde je velikost souboru velmi limitující (např. e-mail), a M tvoří kompromis mezi těmito dvěma možnostmi. Program nyní vytvoří požadované video z autokamery beze zvuku a uloží ho do složky, jejíž umístění nám i napíše (automaticky to bývá do složky Obrázky/Exportovaná videa). A je to!

Narazili jste na problém? Napište do komentářů!

Napište komentář

* Jméno:
* E-mail: (nebude uveřejněn)
* Komentáře:
Opište, prosím, kód z obrázku.
Jak vybrat kameru?