Spojení několika záznamů z autokamery do jednoho video souboru - NejlepšíAutokamery.cz

V minulém článku o úpravě záznamu z naší kamery do auta jsme si vysvětlili, jak z videa odstranit zvuk. Nyní si řekneme, jak spojit několik záznamů z autokamery do jednoho videa. Většina kamer do auta má možnost pořízený záznam automaticky natáčet v segmentech po např. jedné minutě. To je užitečné, protože se s těmito menšími soubory pracuje lépe, než s jedním několik hodin dlouhým záznamem, a spojit je potom dohromady je jednoduché. Úpravu budeme opět provádět v aplikaci Fotky (Photos), nainstalované na každém systému Windows 10.

Po otevření aplikace klikneme nahoře vpravo na možnost Vytvořit a zvolíme Vlastní video s hudbou.

Spojení několika záznamů z autokamery do jednoho video souboru - obrázek 1

Nyní vybereme záznamy z kamery do auta, které chceme spojit v jeden. Vlevo nahoře si můžeme vybrat složku, kterou potřebujeme. Jakmile máme označené požadované soubory, klikneme na Vytvořit vpravo nahoře a necháme program pracovat.

Spojení několika záznamů z autokamery do jednoho video souboru - obrázek 2

Jakmile si program videa načte, můžeme si video pojmenovat. V dolní části aplikace vidíme naše soubory.

Spojení několika záznamů z autokamery do jednoho video souboru - obrázek 3

Přetažením můžeme libovolně měnit jejich pořadí. V pravé části vidíme okno přehrávače, kde si můžeme spustit výsledný záznam. Ještě se musíme ujistit, že aplikace Fotky k videu nepřidá hudbu. Nahoře klikneme na Audio a zvolíme možnost Hudba, kde potom zkontrolujeme, že je označená položka Žádné.

Spojení několika záznamů z autokamery do jednoho video souboru - obrázek 4

Když jsme spokojení s výsledným záznamem, tak můžeme kliknout na možnost Exportovat nebo sdílet a vybrat si potřebnou velikost výsledného souboru. L znamená plná kvalita a tedy i největší výsledný soubor, S je zredukovaná kvalita vhodná pro sdílení, kde je velikost souboru velmi limitující (např. e-mail), a M tvoří kompromis mezi těmito dvěma možnostmi.

Spojení několika záznamů z autokamery do jednoho video souboru - obrázek 5

A tím máme hotovo!

Narazili jste na nečekaný problém? Napište nám do komentářů!

Napište komentář

* Jméno:
* E-mail: (nebude uveřejněn)
* Komentáře:
Opište, prosím, kód z obrázku.
Jak vybrat kameru?